's hat halt ois sein' Preis!

Bild von ego
Bibliothek

Nix kost' nix …
's gibt also nix umsunst …

Was moanst d'?
's Denka, de Kunst
war' umsunst?

Des z'moana
is ned g'scheit …

Denn …
's Denka kost'
d' Freid.

geschrieben am 6. Dezember 1985

Rezitation:

Rezitation: gelesen am 13.1.2017

Interne Verweise