Ob jetzad so a Spatz
a a Engerl sei ko ...?
... bloß weil er ma guad duat ...?
Wer woaß'n des scho?!
... mei, bis i 's 'moi besser woaß,
glaub' i halt dro!
Gedicht in bayerischer Mundart, Idee:2007, fertiggestellt: 6/2010
Ob jetzad so a Spatz
a a Engerl sei ko ...?
... bloß weil er ma guad duat ...?
Wer woaß'n des scho?!
... mei, bis i 's 'moi besser woaß,
glaub' i halt dro!
Gedicht in bayerischer Mundart, Idee:2007, fertiggestellt: 6/2010
Kommentare
Mei, is dees nett!
So süß!
Obwohl dein Text so kurz und klein,
geht er mir tief ins Herz hinein!
Viele Grüße,
Corinna