There was once a nutty old bloke
Who told us a silly old joke
He sat down with a coke
And when he cracked the old joke
BANG – the coke bottle broke
Old joke
von Oswald Petersen
Bibliothek
Mehr von Oswald Petersen lesen
Interne Verweise
- Autorin/Autor: Oswald Petersen
- Gedichte von Oswald Petersen
- Gedichtform und Thema: Limerick, Erinnerungen