umarmungen und küsse
sind das tägliche brot
hugs and kisses
are the daily bread
embrassements et baisers
sont le pain quotidien
abbracci e baci
sono il pane quotidiano
abrazos y besos
son el pan de cada día
abraços e beijos
são o pão do dia
knuffels en kussen
zijn het dagelijkse brood
kramar och kyssar
är det dagliga brödet
halauksia ja suukkoja
ovat päivittäinen leipä
αγκαλιές και φιλιά
είναι το καθημερινό ψωμί
Kommentare
Knuffels en kussen: Das hat was!
LG Annelie