A Oafamilienhäusl …
... ham ma bau'n woll'n …
An Plan für a Oafamilienhäusl …
… ham ma zeichnen lass'n …
An Plan für a Oafamilienhäusl …
… hat 's Landratsamt genehmigt …
A Oafamilienhäusl …
… ham ma baut …
In a Oafamilienhäusl …
… san ma ei'zog'n …
Bloß …
dass ma in so am kloana Oafamilienhäusl ...
- auf engst'm Platz -
genauso guat nebenanand' herleb'n ko
wia in am Wohnblock …
hätt' i nia glaubt.
Is des jetzad erlaubt,
's Landratsamt so ausz'tricks'n
und so vom Plan abz'weicha … ?
Oder -
sollt' ma schleinigst
an Tekturplan
nachreicha?
geschrieben am 6. Dezember 1985