associating

Bild von WWHölbling
Bibliothek

love
dove
bird
hurt pain rain
washing laundry dryer shrunk
too hot summer beach tanned skins
bikini girls lifeguards bodybuilders
Schwarzenegger
robocop criminals politicians votes
lobbyists corporations special interests
stock exchange oil price pipelines
pollution profits leaded water oily shores
banking wall street 99percent
wealth CEOs distribution education defloration
exploitation union struggle macjobs
Walmart amazon tax evasion offshore banking
islands caimans reptiles alligators walruses
snapping turtles manatees albatrosses
birds
dove
love

Mehr von Walter W Hölbling lesen

Interne Verweise